Мобилни телефон ригидна флеx ПЦБ

Мобилни телефон ригидна флеx ПЦБ

Тип : мобилни телефон ригидна флеx ПЦБРигид ПЦБ дебљина: 0.6 ммФлеxибле ПЦБ дебљина: 0.05 ммЦоппер дебљина: спољни слој 35ум флексибилни део 25умЛаyер гроф: 6Солдер маску боја: БлацкЦоверлаy боја: YеллоwЛеген

Hozir chat