Камера ригидна флеx ПЦБ

Камера ригидна флеx ПЦБ

Тип : камера ригидна флеx ПЦБРигид ПЦБ дебљина: 1.2 ммФлеxибле ПЦБ дебљина: 0.05 ммЦоппер дебљина: спољни слој 35ум флексибилни део 20умЛаyер гроф: 4Солдер маску боја: ГреенЦоверлаy боја: YеллоwЛегенд коло

Hozir chat