ПЦБА електронска цигарета контролне табле

ПЦБА електронска цигарета контролне табле

Тип : ПЦБА, електронска цигарета контролу панелфинал даску дебљине: 1.6 ммфинал бакра дебљине: 35умматериал: нормалан ТГ ФР4солдер маску боје: боја екрана греенсилк: wхитеапплицатион: елецтрони

Hozir chat