Сахрањен главни ПЦБ

Сахрањен главни ПЦБ

Тип : сахрањен главни пцбфинал одбор дебљина: 1.6 ммфинал бакра дебљине: 35умсолдер маску боје: боја екрана греенсилк: wхитематериал: ТГ150Буриед рупе: слоја 2 слоја 3; слој 4-5; слој 6-7Мин. Лија

Ћаскање сада