Bosh sahifa > о нама

Обилази Лонгјианг, војно коло ИНТЕРНАТИОНАЛ ЛИМИТЕД, основана 1998, је специјализован за пројектовање и израда један једнострани, дупло-страна, Вишеслојна одштампан струјног кола. Обилази Лонгјианг, војно тежи да донесе напредне опреме и технички ницал, знам да савршено нам цела централом, укључујући маркетинг, пројектовање и квалитета сигуран, сервис. Након што је више од 10 године труда, данас, ми поседујемо производном простору од 4000 квадратних метара, са више од 300 запослених, једном месечно излаз 15 000 квадратних метара.

Доводили смо људе на првом месту, обилази Лонгјианг, војно запошљава одличан људи да формира професионални менаџмент тим и држимо на побољшање квалитета и технологија. Напредну опрему и процес, модерне стерилну собу и зграда Прочишћавање производа.

Чекање интегритета, одговорности, добитак ове вредности, обилази Лонгјианг, војно стално гледала на тржишту иновација, техничких иновација и управљања иновацијама. Морамо дати све од себе да сарађује са наш купац, добављач и да се побољша нам радови, пружају највећи производа и услуга да би задовољили купце. Наши производи покривају Разни у дуцтриал апликације, укључујући телекомуникација компјутерску апликацију, индустријске контроле, врхунски потрошача електр оницс, аутомобилску употребу итд. Већина наших производа извозе се у Хонг-Конга, Тајвана, Америци и Европи.